ดูหนังออนไลน์ใหม่2024 หนังเต็มเรื่อง ดูหนัง 2023 HDฟรี

Summer Hours (2008)

ให้คะแนนภาพยนตร์เรื่องนี้

ตัวอย่าง

Summer Hours (2008)

KUBHD ดูหนังออนไลน์ Summer Hours (2008) เต็มเรื่อง ในเมืองเล็กๆ หรฉลรจเน่เป็นหัวหน้าครอบครัวที่อุทิศชีวิตเพื่อรักษามรดกของลุงศิลปินของเธอ อย่างไรก็ตาม ในขณะที่ลูกชายคนโตของเธอ เฟรฉเดรฉริก ต้องการจะรักษาบ้านของเธอไว้หลังจากที่เธอจากไป เธอไม่ได้ปิดบังภาพลวงตาในขณะที่เธอเตรียมมรดกของเธอ หลังจากการตายของเธอ ลูกๆ ของเธอตระหนักดีถึงสิ่งที่เธอคาดหวังเมื่อพวกเขาตกลงกับสถานที่รับมรดกในชีวิตของพวกเขาเอง มรดกตกทอดอันล้ำค่าของครอบครัวโรแมนติกในอดีตก็ค่อยๆ หายไป แม้ว่าโลกสมัยใหม่ที่เปลี่ยนไปของพวกเขาต้องเผชิญกับคุณค่าของความทรงจำของพวกเขา

Summer Hours (ฝรั่งเศส: L’Heure d’été) เป็นภาพยนตร์ดราม่าภาษาฝรั่งเศสปี 2008 ที่เขียนบทและกำกับโดย Olivier Assayas เป็นภาพยนตร์ชุดที่สองที่ผลิตโดย Musée d’Orsay รองจาก Flight of the Red Balloon ในภาพยนตร์เรื่องนี้ พี่ชายสองคนและน้องสาวหนึ่งคนเป็นพยานถึงการหายไปของความทรงจำในวัยเด็กของพวกเขา เมื่อพวกเขาต้องสละทรัพย์สินของครอบครัวหลังจากการตายของแม่ของพวกเขา ภาพยนตร์เรื่องนี้เป็นชัยชนะครั้งสำคัญในสหรัฐอเมริกา

 

KUBHD ดูหนังออนไลน์ Summer Hours (2008) เต็มเรื่อง

เรื่องย่อ  KUBHD ดูหนังออนไลน์ Summer Hours (2008) เต็มเรื่อง

ในวันฤดูร้อนในประเทศ ที่บ้านของ Hélène Berthier หญิงม่าย ผู้ซึ่งทิ้งชื่อที่แต่งงานแล้วคือ Marly ลูกสามคน คู่สมรส และหลานทั้งหมดของเธอมารวมตัวกันเพื่อฉลองวันเกิดปีที่ 75 ของเธอ ความหมกมุ่นของเธออยู่ที่สิ่งที่จะเกิดขึ้นกับบ้านและสิ่งของอันมีค่าที่สะสมโดยลุงของเธอ Paul Berthier ซึ่งเป็นศิลปินชื่อดังและคนที่เธอทุ่มเทให้กับมัน เธอหวังว่าเด็กๆ จะตัดสินใจกันเองอย่างฉันมิตร

หลังจากเธอเสียชีวิตได้ไม่นานและทายาททั้งสามก็ไม่เห็นด้วย แม้ว่า Frédéric ผู้เป็นพี่คนโตต้องการให้บ้านและสิ่งของในบ้านเป็นที่สำหรับทั้งครอบครัว แต่พี่น้องสองคนของเขาแค่ต้องการของที่ระลึกสักสองสามชิ้น แล้วทุกอย่างก็กลายเป็นเงินสด เอเดรียนอาศัยอยู่ที่นิวยอร์กกับชายชาวอเมริกัน ขณะที่เจเรมีและภรรยาของเขาได้ย้ายมาอยู่ที่จีน

ภาพยนตร์ดราม่าภาษาฝรั่งเศส Summer Hours (2008)

เนื่องจากHélèneไม่ได้บัญญัติกฎหมายไว้ ภาษีอสังหาริมทรัพย์จะหนักมาก ดูหนังออนไลน์  และทนายความแนะนำให้ลดภาษีลงด้วยการบริจาคสิ่งของให้กับรัฐ Musée d’Orsay ตกลงที่จะนำสิ่งของล้ำค่าบางส่วนไปเป็นของสะสม จากนั้นจึงนำสิ่งของที่เหลือไปประมูลและขายบ้านไป ก่อนที่เจ้าของคนใหม่จะเข้ามารับช่วงต่อ ซิลวี ลูกสาวของเฟรเดริกขอให้เพื่อนในโรงเรียนของเธอที่นั่นจัดงานปาร์ตี้ครั้งสุดท้าย และเป็นครั้งสุดท้ายที่สถานที่แห่งนี้เต็มไปด้วยคนหนุ่มสาวที่มีความสุข แม่บ้านผู้ซื่อสัตย์นำดอกไม้สดไปไว้ที่หลุมศพของเฮเลน

 

KUBHD ดูหนังออนไลน์ Summer Hours (2008) เต็มเรื่อง

 

KUBHD Watch Summer Hours (2008) Full Movie Online In a small town, Harchalachane is the head of a family who dedicates her life to preserving the legacy of her artist uncle. However, while her eldest son, Fresherchnae, Rick wants to keep her house after she’s gone. She harbored no illusions as she prepared her inheritance. After her death, her children were well aware of what was expected of her as they came to terms with the place of the inheritance in their own lives. The precious heirlooms of the romantic families of the past are slowly disappearing, even as their changing modern world confronts the value of their memories.

Summer Hours (French: L’Heure d’été) is a 2008 French drama film written and directed by Olivier Assayas. It is the second feature film produced by the Musée d’Orsay, after Flight of the Red Balloon. This story Two brothers and one sister witness the disappearance of their childhood memories. When they had to give up their family property after the death of their mother. The film was a major victory in the United States.

Synopsis  KUBHD watch online movie Summer Hours (2008) full story.

On a summer day in the country, at the home of Hélène Berthier, a widow who Summer Hours (2008)  dropped her married name, Marly, her three children, spouses, and grandchildren gathered to celebrate her 75th birthday. Her preoccupation lay. that what would happen to the house and valuable objects collected by her uncle Paul Berthier, a famous artist and to whom she was devoted She hopes the children We will decide among ourselves amicably.

She died shortly after and the three heirs disagreed, although the eldest, Frédéric, wanted the house and its contents to be a place for the entire family. But his two siblings just wanted a few souvenirs. Then everything turned into cash. Adrian lives in New York with an American man. Meanwhile, Jeremy and his wife have moved to China.

 

KUBHD ดูหนังออนไลน์ Summer Hours (2008) เต็มเรื่อง

 

French drama film Summer Hours (2008)

Because Hélène did not make laws. Real estate taxes are very heavy. and a lawyer suggested lowering taxes by donating the items to the state. The Musée d’Orsay agreed to take some of the priceless items as part of its collection. The remaining items were then auctioned off and the house sold. Before the new owners took over, Frederic’s daughter Sylvie asked her school friends there to throw her one last party. And for the last time this place was filled with happy young people. A faithful housekeeper brought fresh flowers to Helen’s grave.

Two brothers and a sister witness the disappearance of their childhood memories when they must relinquish the family belongings to ensure their deceased mother’s succession.When elderly matriarch Hélène Berthier (Édith Scob) discovers that her health is declining, she contacts her three adult children about contending with her valuable art collection after her passing. As the family gathers, local son Frédéric (Charles Berling) is on hand, while his jet-setting siblings, Adrienne (Juliette Binoche) and Jérémie (Jérémie Renier), fly in from abroad. Together, they try to agree on what to do with their mother’s collection, as they also grapple with her mortality.

แสดงความคิดเห็น

แชร์

หนังอื่นๆ ที่น่าสนใจ

ดูหนังออนไลน์ 2023

เว็บดูหนังมาแรงในตอนนี้ สามารถดูหนังออนไลน์ฟรี 24 ชั่วโมง ที่มีคุณภาพที่สุดในตอนนี้ ไม่มีโฆษณามารบกวนใจ อีกทั้งมีหนังมากมายมาให้เลือกชม มากมายกว่า 10,000 เรื่อง ที่นี่มีหนังใหม่2023 จากค่ายดังทุกค่ายมาให้ทุกคนได้รับชมกันอย่างรวดเร็ว ไม่ว่า Netflix, Disney+, Viu , DC , Marvel ทำให้ท่านได้รับความสนุกเพลิดเพลินเหมือนได้รับชมอย่างสมจริงทั้งภาพที่คมชัดระดับ Full HD และเสียงภาพยนตร์ที่คมชัดมากที่สุด

ดูหนัง Netflix หนังใหม่

อ่านต่อที่นี่